Chat med oss!

Vi hjælper jobsøgende med at sikre det job, de ønsker

CVGuru består af en samling journalister, headhuntere, skribenter og andre skriveentusiaster med et fælles mål, at hjælpe folk i gang med at vinde CV’er og ansøgninger.

Før vi startede CVGuru i Norge, var CV og ansøgningsskrivning noget, vi hver især hjalp andre med på privat basis. Vores fælles interesse førte os sammen, og vi dannede CVGuru i januar 2016. Ved hjælp af mange års erfaring har vi specialiseret os i CV og ansøgningsskrivning, og er i dag et team, der arbejder godt sammen og skaber gode resultater i samarbejde med vores kunder .

Grundene til, at nogle vælger at bruge os – og at følge vores jobsøgende tips – er, at mange simpelthen har deres styrker andre steder end CV og ansøgningsskrivning, andre har ikke tiden, og nogle vil simpelthen ikke bruge flere timer på at skrive. dig selv. Uanset årsagen synes vi, det er ærgerligt, at mange, både ledige og dem, der gerne vil skifte job, går glip af karrieremuligheder, som de virkelig er perfekte til, simpelthen fordi deres CV og jobansøgning ikke sælger dem som person i en god nok måde.

Mange har heller aldrig skrevet CV og ansøgning før. Andre er specialister inden for deres felt, men har brugt lidt eller ingen tid på at lære CV og ansøgningsskrivning. At lave gode CV’er og ansøgninger er ikke noget man automatisk er god til, det kræver træning, og det er ikke alle, der ofrer tid og ressourcer på dette. Det har vi gjort, og vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør. På denne side deler vi det bedste, vi kan, med dig, for at hjælpe dig med at få det job, du fortjener.

Mød vores team

Nogle har en bachelor, nogle har en kandidatuddannelse, nogle er autodidakt, nogle fungerer bedst om morgenen og nogle fungerer bedst om aftenen. Fælles for alle er en ægte interesse for at hjælpe mennesker med at komme i arbejde, en god forståelse for arbejdsmarkedet og viden om, hvordan et CV og ansøgning skal udformes og se ud. Sammen er vi et alsidigt team, der sikrer høj kvalitet i den rådgivning, vi giver.

image3

Gudveig J.

image2-810x800

Iren H.

MTH portrett

Marianne H.

Katinka portrett1

Katinka T.

Maren

Maren G.

Frode

Frode O.

Capture

Matias W.

Stian

Øyvind P.

33

André M.

Ronny O.

Ronny O.

Hvorfor vælger jobsøgende os?

Anonym feedback fra kunder
Les mer
Hvad synes du om det, du har modtaget fra os?
Utrolig professionelt og godt udført arbejde!!

Hvis du kunne ændre 1 ting ved det, du fik, hvad ville det så være?
Absolut intet jeg ville ændre!!

Hvis du kunne ændre 1 ting ved hele processen, hvad ville det så være?
Måske prisen, men igen for et veludført arbejde koster det! 🙂

Hvorfor valgte du en service som denne?
For jeg havde brug for hjælp til at skrive en god ansøgning.

Kvalitet før kvantitet

Lige fra dag ét har vi været tydelige på, at tilfredse kunder er vores højeste prioritet. Hvis det betyder færre kunder, er det fint. Hvis det betyder, at vi ikke er de billigste, er det også fint. Det vigtigste er, at alle, der bruger vores tjenester, skal møde en fagmand, der bekymrer sig – og stå tilbage med dokumenter i topklasse.

Fordi vi leverer på det niveau, vi gør, og sætter priserne derefter, er det lykkedes at tiltrække nogle af de dygtigste folk i Norge, når det kommer til CV og ansøgningsskrivning og produktion af gode LinkedIn-profiler.

Vi mener, at dette er en af ​​hovedårsagerne til, at vi i dag kan vise tusindvis af tilfredse kunder, og et solidt grundlag af viden, som vi nu bringer til dig med denne hjemmeside.

Nøgletal

0
År

Siden starten

0 +
Fornøyde kunder

Siden 2016

0 +
Kunder

I 2023

0
Misfornøyde kunder i 2023*

*kunder, der har benyttet sig af vores pengene-tilbage-garanti

Skroll til toppen