Chat med oss!

Hvad siger vores kunder?

Rune André Sørvik
Rune André Sørvik
Les mer
Har følt at CV-en og søknadene mine blir litt for lite originale og kjedelige, men i samarbeid med CVGuru så har jeg fått satt opp en veldig bra CV og søknad både på engelsk og norsk, men som også fremhever mine kvaliteter og egenskaper.

Raske tilbakemeldinger og god dialog, føler jeg har fått bedre frem hva jeg besitter av kompetanse på en ordentlig måte.

Vil absolutt anbefale CVGuru om du står litt fast i søknadsprosessen, eller trenger å få satt sammen en bedre CV og søknad.
May Brith Håkonsen
May Brith Håkonsen
Les mer
CVGuru er effektive og raske til å levere et godt produkt. Jeg kan absolutt anbefalle dem 🙂
Johan Hultman
Johan Hultman
Les mer
Meget fornøyd med CV og søknad. Verdt sin pris og mye mer, perfekt for oss som har travle dager og ikke har tid eller ork til å skrive selv.
Inesa Dabašinskienė
Inesa Dabašinskienė
Les mer
Det er nå 2 mnd som jeg bestilte en søknad hos CVguru.

Jeg var helt håpløs å få ny jobb og det var den siste sjansen min. Jeg er ikke så flink i norsk for at å skrive en atraktivt søknad, men jeg trodde at kanskje kompetansen min og erfaringen min skal kompensere det. Men det var ikke sånn. Jeg sendte ca 150 søknader og jeg aldri var invitert til intervju.. Det ødelagte motivasjonen min at jeg er verdig til å få det som jeg vil ha.

Nå kan jeg si: “juhu! endelig!” Jeg ble invitert til intervju og jeg var heldig kandidat. Det trenges bare den eneste steg – CVguru – for at å kommer en lykke!

Jeg er tusenvis ganger takknemlig til dere og anbefaler til alle som er i like situasjon som meg – dere kan gjøre en siste ting – spør om hjelp hos professionaler.
Maggy Martin Blikset
Maggy Martin Blikset
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med deres innsats. Ikke nok med at dere er rask, å levere. dere klare å treffe med personligheten og treffe på mål som det ønskes å fokusere på.

Gjennom telefon klarer dere å treffe nettopp det som ønskes og trengs. Jeg har fått cv/søknad på Norsk og engelsk og til og meg litt ekstra, fordi sånn er det med service. Det har dere skjønt. Vel gjennomført.

Personalet er snill, hyggelige og behjelpelige. Dere er de beste jeg har sett og hørt om. Tusen takk. Beste måte og investere sine penger på.
John Christian Martinsen
John Christian Martinsen
Les mer
Kjempe fornøyd med Cv og søknad. Skrevet på en profesjonell måte med kort leveringstid. Føler meg bedre rustet for jobbsøking. Takk for hjelpen!
Nina Irene Opsahl
Nina Irene Opsahl
Les mer
Over all forventning! Jeg er strålende fornøyd med både CV og søknad. Proft til tusen! Super kundebehandling og svært rask levering! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?

Anbefales på det varmeste!
Erlend Markussen Kilane
Erlend Markussen Kilane
Les mer
Dette er bra! Veldig behjelpelige, tar seg ekstra tid. Det setter jeg stor pris på. Fått jobbintervju ved hjelp av deres tjenester.
Siren Kristiansen
Siren Kristiansen
Les mer
Veldig bra og med kort respons tid !
Åse
Åse
Les mer
Har lyst til å meddele at nå er drømmejobben “i boks”.

Fikk stillingen/engasjementet som jeg ønsket. Er bare bare kjempelykkelig!

Tusen takk for alle innspill og all hjelp i søknadsprosesssen. Det har vært helt uvurderlig for meg som knapt nok har skrevet en jobbsøknad, men som likevel får napp! Mange søkere, og 7 innkalt på intervju på to stillinger. Er litt stolt 🙂

Vil anbefale dere videre til andre som er i en jobbsøkersituasjon.
Marius Berven
Marius Berven
Les mer
Meget fornøyd med CV og Søknad 🙂
Cecilie Væstad Andersen
Cecilie Væstad Andersen
Les mer
Svært bra oppfølging og rask levering!
Ine Malene Hervik
Ine Malene Hervik
Les mer
Veldig fornøyd med god service! Rask leveringstid! Fikk intervju samme dag som jeg leverte søknaden, og enda et dagen etter! 😀
‎Rita Zissis‎
‎Rita Zissis‎
Les mer
Jeg er strålende fornøyd med ny CV og åpen søknad. CVGuru var meget profesjonelle og servicen var meget bra, fikk svar på e-post iløpet av meget kort tid og jeg er imponert over hele jobben som ble gjort.

Jeg anbefaler CVGuru på det varmeste, dette ble et skikkelig løft på selvtilliten som arbeidssøker, skulle bare ha oppdaget CVGuru tidligere. 😀
Greta Bugten
Greta Bugten
Les mer
Superfornøyd med hjelpen jeg fikk! Raske tilbakemeldinger og god service, -jeg kan virkelige anbefale CVguru. Ikke nøl med å ta kontakt de, proffe folk!

Vil du læse flere referencer?

Tryk på Facebook-ikonet, eller gennemse Google-anmeldelserne nedenfor for at se, hvad kunderne har sagt om de CV’er og ansøgninger, vi har skræddersyet til dem siden 2016.

Anmeldelser af CVGuru

Mary P
Mary P
2023-12-02
Frode from CVGuru did an amazing job adapting my British cover letter to the Norwegian market and formatting my documents, including CV. Thanks to their services I landed several job interviews and found a job position in my first 2 months in Norway.
Julia Skifjeld
Julia Skifjeld
2023-08-17
Frode gjorde en fantastisk jobb! Jeg søkte CV-gurus tjenester etter jeg var svært misfornøyd med produkt av lav kvalitet levert av CV-hjelpen. Med samme informasjon gitt til CV-hjelpen fikk jeg et produkt i en helt annen liga. Han produserte CV og søknad med profesjonelt og velskrevet språk, og klarte å fremheve det jeg ønsket. Han viste seg som en god lytter og var oppmerksom under telefonsamtalen. Han stilte de rette spørsmålene og leverte et produkt i samsvar med mine ønsker. Frode er en dyktig skribent som formulerer seg godt, og han trakk frem relevant erfaring i forhold til stillingen jeg søkte på. Dette var virkelig verdt pengene, og jeg skulle ønske jeg hadde benyttet meg CV-gurus tjenester tidligere. Takk for hjelpen :)
Joe Tatone
Joe Tatone
2023-06-13
Did an amazing job in both english language and Norwegian cv, application, and LinkedIn. Only reason they got 4 stars was i feel price was a bit Hugh for the service but I am extremly happy with it.
Harmony Drive
Harmony Drive
2021-05-05
Jeg er kjempe fornøyd med både leveringstid og det grundige arbeidet skribentene gjorde med papirene mine. Anbefales hvis man er uten arbeid og trenger skikkelige papirer som øker sjansen for jobbintervju!
Henrik Syversen
Henrik Syversen
2020-09-02
Veldig rask levering av både cv og jobbsøknad. ryddig og bra skrevet, absolutt verdt pengene. anbefales
Skroll til toppen